Äkta herrgårdskonferens

Avskildhet och gemytlighet, natursköna miljöer, närodlad och närproducerad mat och roliga aktiviteter är sådana saker som vi förknippar med en herrgårdskonferens. Vi tillåts att andas frisk luft och höra fåglarna och vi kommer bort från stadens hets. Många tar sig inte tiden att ge sig iväg ut i naturen ens under helgerna vilket gör att många verkligen behöver just denna slags konferenser lite då och då bara för att påminna kropp och själ om att det finns annat än stadsluft att inhämta. Man behöver inte ens åka långt, 45 minuter från stan är man på Krägga Herrgård, en tillflyktsort för den som vill fokusera på möten, nuet och eftertanke. Är ett större utbud konferensanläggningar av intresse finns via denna sida ett bra utbud.

Avkopplande för alla

Det blir som en liten semester för er att komma till en herrgårdsmiljö då ni kan slappna av i det lugn som omger er. Detta leder till fantastiska möjligheter för er att ge er kreativa sida lite extra ompysslande så att ni verkligen kommer på allt det där nya och fräscha som er arbetsgrupp behöver. En herrgårdskonferens är ett utmärkt sätt att se till att ta tillvara all den kompetens som finns i gruppen men som ibland går förlorad på grund av stress och dåliga invanda mönster. På en konferens kan man ta tillfället i akt att verkligen gå på djupet gällande hur dynamiken ser ut i arbetsgruppen för att på så sätt kunna göra radikala förändringar som kan ge ert företag en extra skjuts framåt gällande både det ena och det andra.

Hälsosam mat och miljö

Att äta hälsosamt är idag en självklarhet för många och det märks att många konferensanläggningar och restauranger börjar fokusera mer och mer på det nyttiga, det miljömedvetna och det naturliga. Att få detta i kombination med att vara nära naturen är den ultimata grunden för en konferens om det är snabba resultat man är ute efter. Att vara instängda tillsammans i ett vitt sterilt rum med lite frukt som det enda nyttiga under konferensen är ett dåligt alternativ till vad herrgårdsmiljöerna kan ge.


Publicerat

i

av

Etiketter: