Apple Watch 4 – en kritikerrosad smart klocka

Apple Watch 4 presenterades som brukligt i samband med ett av Apples evenemang. De största och mest påtagliga förändringar gentemot föregångaren inklduerar en större display, nya klockansikten samt ett inbyggt elektrokardiogram (EKG). Denna smarta klocka har rosats av kritikerna och fått ett högt betyg i recensioner. Detta har bland annat att göra med klockans höga prestanda och imponerande funktionalitet.

De viktigaste funktionerna som Apple Watch 4 stoltserar med

Överväger du att införskaffa en Apple Watch 4? Dessa är några av de funktioner som är mest prominenta och värda att ha kolla på:

  • Större display. Apple Watch 4 har en aningen större display än sin föregångare. Även kanten runt displayen har minskats jämfört med tidigare modeller. Detta gör att klockans display nu känns mer inbjudande och uppslukande än någonsin tidigare.
  • Mer högljudda högtalare. En annan viktig funktion är att högtalarna har uppgraderats. Klockans lite större storlek har nämligen gjort möjligt för Apple att pressa in lite större högtalare i klockan. Det innebär att du nu kan höra Siris svar tydligare än tidigare. Faktum är att Apple Watch 4 har en ljudnivå som är hela 50 % högre än föregångaren.
  • Förbättrad hårdvara och prestanda. Ytterligare en fördel med den fjärde iterationen av Apple Watch är relaterad till hårdvaran. Klockan har nämligen fått en uppgraderad hårdvara som ger en bättre prestanda än tidigare modeller av Apple smarta klocka. Detta gäller såväl processorn som lagringen och Bluetooth-anslutningen.
  • Bättre mikrofon. En fjärde fördel med Apple Watch 4 är den förbättrade mikrofonen. Den kommer bland annat göra det enklare för dig att kommunicera med Siri. Dessutom kommer den väl till hands när du använder din smarta klocka för att ringa telefonsamtal. Den person som du pratar med kommer nämligen ha enklare att höra din röst tydligt och utan eko.
  • Inbyggd EKG-funktion. Den fjärde versionen av Apples klocka har även en inbyggd EKG-funktion. Det betyder att klockan har inbyggda elektroder och en elektrisk sensor som mäter din hjärtrytm. Detta möjliggör för dig att hålla koll på hjärtrytmen och du kan även dela dina mätningar med din läkare om du så vill.

Publicerat

i

av

Etiketter: