Cenva centraldammsugare

Från och med att centraldammsugare blev ett fenomen, har det som nu blivit Cenva utrustat såväl företag som hem med centraldammsugare. Intresset har varit stort och man har dominerat på marknaden med sina produkter. För några år sedan, 2014, bildades Cenva som tidigare var en projektavdelning i Canvac. Det senare är nu en del av Elon Groups koncern och fokuserar på kommersiella fastigheter. Det tidigare har dock sitt fokus inställt på hushåll. Någonting de lyckats bra med under många år. Företaget är idag ett av de främsta när det kommer till system för centraldammsugare.

Bättre teknik

I Cenva har man inte stannat utan fortsätter kontinuerligt att förbättra de produkter som erbjuds. På så vis kan man hela tiden finna nya kunder och väcker stort intresse. Senast i raden av innovationer är ett system där energiförbrukningen drastiskt minskas. Betydligt lägre effekt på miljön och 60-80 % sparad energikonsumtion. Detta är en av de många anledningarna till att Cenva centraldammsugare fått namn om sig. En av förklaringarna till att man har kunnat minimera energiåtgången så kraftigt, är för att inta alla använder centraldammsugaren samtidigt i ett större hus. Det innebär att man kan effektivisera och anpassa centraldammsugarens funktion helt utifrån hur den används. På så vis kan man undvika att betala för någonting som inte används och istället lägga krutet när det önskas.

Nu för tiden är det vanligare än tidigare med centraldammsugare. Hållbarhetstiden på denna utrustning är enorm och man kan dessutom åtnjuta större renlighet i luften när antalet dammpartiklar minimeras. Även om många dammsugare idag är väl utrustade med filter som tar bort det värsta, är det ingen som kan mäta sig med en utrustning som inte släpper ut någonting alls i bostaden. Precis som vid användning av en traditionell dammsugare behöver man bära med sig en dammsugarslang för att dammsuga. Själva maskinen står dock i tryggt förvar i en annan del av huset dit man inte har tillgång vanligtvis. Att använda centraldammsugare är således inte bara smidigare än att dra fram en klassisk dito. Att komma in i att använda den nyare varianten är också lika enkelt som att göra som förut.


Publicerat

i

av

Etiketter: