Ehandel utifån Collicare WooCommerce

E-varuhandeln växer så det knakar och idag föredrar många kunder onlinebutiker framför fysiska butiker. När man skapar sin hemsida och sin onlinebutik är det därför viktigt att man tänker även på de små detaljerna. Detta så att ens hemsida både sticker ut i mängden och är enkel samt smidig att använda. En av de viktigaste egenskaperna för en onlinebutik är att själva leveransen av varan går fort och att processen är säker. Genom en smart plug-in, Collicare WooCommerce, så kan man förenkla logistikflödet och göra både sina medarbetare och sina kunder nöjdare.

Från idé till fulländad onlinebutik

När man ska öppna en onlinebutik så är det några viktiga steg man kan följa för att till slut skapa en säljsida som garanterar många glada kunder:

  • Det första du behöver göra är att köpa ditt domännamn från internetvärden WordPress.
  • Nästa steg i processen är att ladda ner och installera mjukvaran WordPress, så att man kan börja använda den och skapa sin hemsida.
  • Ladda ner WooCommerce för att transformera den blanka hemsidan hos WordPress till en onlinebutik. Här kan man använda WooCommerce alla olika verktyg för att skapa precis den design som man är ute efter.
  • När man väl har WooCommerce så är det dags att skräddarsy sin onlinebutik och lägga till olika funktioner och designs. Här sätter enbart fantasin gränser, med alla plug-ins som finns idag. Genom att installera Collicare WooCommerce så gör man det möjligt att förenkla logistik- och leveransdelen av själva köpprocessen.

Collicare WooCommerce plug-in

Collicare erbjuder sina kunder innovativa lösningar för logistisk inom vägtransport, sjöfart och flygtrafik. Genom att än så länge vara ett mindre företag jämfört med många av sina konkurrenter så kan Collicare erbjuda sina kunder mer flexibla och skräddarsydda lösningar. När man installerar Collicare WooCommerce till sin WordPress sida så har man därmed möjligheten att öka kundernas nöjdhet och samtidigt förenkla logistikflödet. Collicare WooCommerce gör det bland annat möjligt att automatisera hur stor del av logistikprocessen som man vill, genom att till exempel skapa en ny fraktsedel omedelbart när en kund gör en order på hemsidan. För att kunna installera och använda sig av Collicare WooCommerce så behöver man också ett aktivt konto hos Unifaun.


Publicerat

i

av

Etiketter: