Fyra lediga kontor i Göteborg just nu

Fyra lediga kontor i Göteborg just nu

Söker du ett kontor i Göteborg. Just nu (januari 2020) har exempelvis portalen Newst 374 lediga lokaler varav många är kontor. Nedan följer exempel på objekt som var lediga i början av 2020. Se Newst.se och sök efter Göteborg för att se dagsaktuellt utbud.

Masthuggstorget

Med 188 kvadratmeter, högt i tak och stora öppna ytor är detta en mycket speciell kontorslokal. Närhet till både kollektivtrafik och parkeringsplats skapar goda kommunikationsmöjligheter. Dessutom finns cykelförråd som kan hållas låst. Med dess storlek passar kontoret för 10 – 15 arbetsplatser.

Frihamnen

Frihamnen bjuder på ett flertal kontor och kontorslandskap. Ett hyresobjekt som låg ute var på drygt 330 kvadratmeter och ger god arbetsro tack vare en planlösning med rumsindelning. Utöver kontor finns även pentry, konferensrum och personalrum.  Hur många som förväntas kunna jobba på ytan framgår inte. Det bästa är att boka en visning för att se hur lokalerna skulle kunna anpassas efter det egna behovet.

Lundby Hamngata

Lundby Hamngata ligger centralt i Göteborg och här hittas ett ledigt kontor på 305 kvadratmeter. Den ligger vid frihamnen och en fördel är att det har egen entré. För tillfället är ytan rumsindelad men detta kan byggas om vid behov. Även här finns goda kommunikationsmöjligheter med stor parkeringsplats, närhet till kollektivtrafiken och goda cykelmöjligheter.

Götgatan

Om läget är absolut viktigast kan kontoret på Götgatan passa utmärkt. Det ligger i Nordstan som är en av Göteborgs mest centralt belägna delar. Med en modern planlösning finns både kontorsrum och öppna arbetsplatser. Man presenterar att ca 10 personer kan arbeta där samtidigt. Bilderna och informationen visar att detta är ett mycket fräscht objekt där både WC, dusch och omklädningsrum finns.

Viktoriagatan

Även detta kontor har läget som en av dess stora fördelar. Viktoriagatan ligger mitt i Vasastaden och här hittas objektet som är på 165 kvadratmeter. Även här använder man sig av blandad planlösning vilket betyder att ett par kontor finns samt ett öppet kontorslandskap. Tack vare dess läge är det alltid nära till butiker, restauranger och kollektivtrafik.

Drottninggatan

Ännu ett centralt beläget kontor är det som hittas på Drottninggatan. Här hyrs 94 kvadratmeter i en öppen planlösning. Ställ in skrivbord, datorer och skärmar varpå arbetet kan börja. Ultimat läg för de som pendlar till Göteborg tack vare dess läge.


Publicerat

i

av

Etiketter: