Hive Workspace utvecklar ditt företag

Hive Workspace är det moderna kontorshotellet som är så mycket mer än ett kontorshotell. Det ligger centralt i Göteborg och bygger på att företagare ska dela erfarenheter och kontaktnät. Hive Workspace kommer att utveckla ditt företag.

Hive Workspace är ett kontorhotell eller ett businesscenter där det jobbar personer från många olika branscher. Man ville att copys, designers och utvecklare skulle mötas med säljare, marknadsförare och investorer. Alla skulle sitta under samma tak och detta skulle leda till att man vid behov kunde anlita och använda varandra och det skulle även leda till fantastiska möten där man kan bolla idéer och få feedback. Idag firar Hive Workspace fem år och konceptet har nått nya nivåer. Idén bakom Hive Workspace bygger på att max en fjärdel av alla de företagare som finns på Hive ska vara nystartade. Tre fjärdedelar ska ha drivit ditt företag i minst ett års tid. Detta för att de som precis har startat sitt företag ska kunna ha nytta av alla den erfarenhet som kommer med att driva ett företag. Max 1 av 6 företagare ska finnas i en motsvarande bransch. Hive Workspace har personer från branscher som design, reklam eller programmering. Varje företagare som sitter i Hive Workspace måste håll ett seminarium eller en workshop per år för att dela sina erfarenheter. Detta tror Hive Workspace leder till ett utbyte av både kontaktnät och idéer.

Centralt och coolt workspace

Hive Workspace har fantastiska lokaler i centrala Göteborg och det är enkelt att ta sig dit. Från det som en gång hette det Abrahamsonska Affärspalatset har man fantastisk utsikt över Harry Hjörnes Plats, ett torg där det finns mängder med restauranter. Eftersom Hive Workspce ligger så centralt så vill många företag hålla möten där och det är en naturlig plats mötas på. En av de allra största fördelarna med att använda ett kontorshotell som Hive Workspace är att du får tillgång till allt det man behöver på en arbetsplats. Du får såklart någonstans att sitta och arbeta, det vill säga en arbetsplats, men du får även tillgång till mötesrum och konferensutrymen, telefonrum, internet, skrivare och inte minst kaffe.


Publicerat

i

av

Etiketter: