Hjälp med din smartphone och surfplatta

Det svenska företaget Appfix grundades 2011 och är idag placerat i centrala Borås. Som namnet antyder kan du kanske förstå vad de sysslar med. De gör nämligen felsökningar och reparationer på olika smartphones och surfplattor. Men för att du som kund ska vara trygg med att lämna in din kära ägodel vill du veta att företaget är tillräckligt bra. Och det är Appfix. De är till exempel en av få serviceverkstäder i hela landet som kan erbjuda service ända ner på komponentnivå. Deras kompetens och skicklighet är hög och de kan erbjuda olika avancerade arbeten som många andra serviceverkstäder kanske inte klarar av.

Från deras leverantörer får de uppdaterade servicemanualer och kretsscheman för att din telefon eller surfplatta ska fungera igen, få ett problem åtgärdat eller återfå sina glansdagar. För vi vet i dagens samhälle att vår telefon och surfplatta har en given plats både privat och arbetsmässigt. Vi både tillbringar mycket tid med våra apparater men också har stor nytta av dem.

En nöjd kund är viktigt för Appfix

Att ha nöjda kunder är en viktig del i företagandet. För Appfix innebär detta ledord som:

  • Snabbhet
    Du ska inte behöva vara ifrån din telefon eller surfplatta längre än vad som faktiskt behövs.
  • Professionalism och kvalitet
    För att åstadkomma detta både dubbelkollar och sluttestar de alla enheter. De använder även endast originaldelar för att du ska få en telefon eller surfplatta i nyskick.
  • Personlig och god service
    Du kan kontakta dem via telefon för rådgivning. Du kan också boka tid direkt på nätet om du hellre vill det. Och bor du inte i närheten kan du alltid skicka din apparat till Appfix.

Inget säger så mycket som vad kunderna själva anser om ett företag. Om du vill läsa vad deras kunder anser om Appfix kan du läsa omdömen på Facebook. Och du behöver inte vara orolig för dessa kundomdömen visar att kunderna är väldigt nöjda med Appfix och deras tjänster. Genom åren har de därför haft tusentals nöjda kunder.

De har även serviceavtal med olika företag över hela landet. Så förutom privatpersoner är deras kundkrets även olika typer av företag som försäkringsbolag och statliga myndigheter några av deras kunder.


Publicerat

i

av

Etiketter: