När du jämför städfirma i Göteborg…

Personer som söker en städfirma i Göteborg kommer snabbt se att utbudet är extremt stort. Det går att hitta mängder av firmor som utför allt från hemstädning till avancerad sanering. Vilken ska väljas och vad är viktigt att jämföra? För vidare information finns sverigeco.se som är en av flera aktörer.

Välj städfirma i Göteborg utifrån…

 • Pris
  För många privatpersoner är priset det mest avgörande. Det är omöjligt att jämföra priser från samtliga städfirmor men genom att jämföras 5 – 10 stycken går det i alla fall att undvika de dyraste alternativen. Prisjämförelser kan ske via så kallade offerttjänster. I korthet innebär det att behovet beskrivs varpå flera företag får se denna arbetsbeskrivning. Den städfirma i Göteborg som har rätt kompetens, samt tid att utföra arbetet, kan nu svara på offerten. På detta sätt kan personen få offerter från flera företag på en och samma gång. Ett alternativ är att kontakta en enda städfirma i Göteborg och få offert. Känns priset rimligt bokas städning och om det känns dyrt kan offert tas in från någon till.
 • Utbud av tjänster
  En kund som enbart vill ha hemstädning kan kontakta ett flertal olika städfirmor. Den som däremot vill ha hemstädning, tvätthantering och barnvakt kommer att kunna kontakta betydligt färre. Se över hela hemmets RUT-behov och beställ hjälp från en städfirma i Göteborg som möter detta behov. Ofta är det enklare att ha ett enda företag som tar hand om allt än flera som delar på sysslorna.
 • Rykte
  Inom alla branscher finns företag som missköter sig eller till och med lurar sina kunder. Att göra en enkel bakgrundskontroll kan alltså löna sig. Det går exempelvis att kontrollera företaget på recensionssidor så som Reco eller Trustpilot. Det går även att googla företagsnamnet för att se om de är omskrivna samt kontrollera hur länge det funnits via allabolag.se. Dessutom bör Råd och Röns så kallade ”Svarta Lista” kontrolleras. En lista på företag som av någon anledning inte väljer att följa rekommendationer från ARN.
 • Trygghet
  En städfirma i Göteborg har valt att marknadsföra sig med att de ger ”trygghet” till sina kunder. De pekar på att de är kollektivanslutna, att de har städgaranti samt tydliga villkor. Med andra ord ett par punkter som innebär trygghet för kunden. Med städgaranti menas att kunden kan klaga på utfört arbete varpå städfirman kommer och genomför ytterligare städning utan kostnad.

Publicerat

i

av

Etiketter: