Nöjen och konferensmöten

Letar du efter en passande plats för konferensen? Varför inte besöka Engsholm slott? Detta slott erbjuder fantastiska konferensmöjligheter, men även otroligt mycket historia och vackra naturområden. Slottet är faktiskt Sveriges sista vasaborg och trots att dagens slott byggdes om till bostad under början av 1900-talet har platsen och slottet en långt längre historia än så. Under 1300-talet var det de två bröderna Erik och Valdemar Ladulås som ägde godset. Idag är Engsholm slott minst lika praktfullt och vackert som det en gång var, men nu finns även moderniteter som gör vistelsen mer bekväm. För er som vill ha en mer unik konferensupplevelse är Engsholm slott den perfekta platsen. Här finns fyra stycken olika hus menade för just konferens och ni väljer själva vilket ni vill ha. Samtliga hus har sina olika vyer, bland annat hav, park, äng eller slott. De olika husen är dessutom inredda med olika stilar och bjuder alla på sin egen speciella charm.

För pampiga möten passar naturligtvis slottet perfekt med sina historiska slottsmiljöer. I slottsparken finns ett annat hus för er som vill ha ett mer intimt möte. Här finns plats för cirka 15 personer. Naturligtvis finns alla tekniska moderniteter som kan tänkas behövas under konferensen. För teambuilding behöver ni heller inte leta särskilt länge. Här får ni hjälp att arrangera roliga och utmanande aktiviteter. Om ni besöker Engsholm slott under sommaren finns havet alldeles intill, kanske passar det bra med ett uppfriskande dopp efter ett par timmar i konferensmöten?

Spökjakt och möten

På Engsholm slott väntar en konferensupplevelse utöver det vanliga. Visste du till exempel att det spökar här? Det verkar finnas flera olika spöken på slotten, bland annat en i hisschaktet och ett annat i en fåtölj i Carambolerummet en våning upp i slottet. Du kan få en guidad rundtur på slottet och få chansen att se ett eller annat väsen. Om ditt företag är intresserade av konferens på https://www.engsholm.se/ kan det vara bra att kontakta slottet och berätta om era önskemål. Det går att lösa det mesta, från goda måltider och luftiga konferenssalar till inbjudande rum där gästerna kan sova.


Publicerat

i

av

Etiketter: