Slangförvaring

Behovet av effektiv och smart butiksinredning är en förutsättning för att man skall kunna visa upp sina produkter på ett bra och enkelt sätt. Samma inredningskomponenter kan vara bra att använda även i lager och på verkstaden. Grundstommen i bra förvaring av metervaror är att man enkelt och utan trassel skall kunna förvara dessa på ett sätt som också möjliggör åtkomst vid behov. I butiksinredningar behöver man kunna rulla ut de längder som krävs, vilket är samma behov som finns i verkstäder. Allt ifrån slang till kabel, kätting, tross och andra metervaror kan förvaras på spole. Det är ett stabilt och enkelt sätt att kunna husera stora kvantiteter utan att de skall ta för mycket plats i anspråk. Här finns några exempel på slangförvaring i butik.

Flexibelt system

Även om man har en bestämd uppfattning om vilka förvaringsbehov man har för stunden, är det svårt att säga någonting om hur mycket kabel och slangförvaring som kommer att krävas framöver. Det är således önskvärt med förvaringssystem som tillåter uppskalning såväl som bantning av det utrymme som erbjuds. Hflex är ett bolag som verkligen tagit fasta på detta behov och som tagit fram lösningar som kan anpassas fritt utifrån vilket behov kunden har. Det är inte för inte som man kan se hur allt fler väljer dessa produkter oavsett om det gäller lagerförvaring av slang eller butiksinredning.

Någonting man kan bära med sig när man tittar eller förvaring på rulle, är att dessa system inte begränsar sig till någon specifik dimension. Om man behöver hantera större rullar av duk eller vinyl, kan man anpassa samma lagersystem för dessa mått. Det är inte ovanligt att man kombinerar flera olika sektioner när man har ett stort urval produkter man enkelt vill kunna få tillgång till. På detta vis har man en effektiv förvaring som inte heller förutsätter några lyft, annat än när man byter ut de spolar man använder till sin förvaring.

Genom att ha förvaringssystem som inte belastar rygg och leder i allt för stor utsträckning, kan man spara kroppen på ett effektivt sätt. Även om man inte går sönder av att tidvis lyfta tyngre rullar med allehanda varor, kan man över tid få problem om man inte har en ergonomisk och bra arbetssituation. Här finns åtskilligt att vinna på att se över de förvaringshyllor och system man använder sig av.


Publicerat

i

av

Etiketter: