Tips angående kontorshotell nära Södermalm

Är ert företag i behov av nya kontorslokaler? För många företag räcker det gott och väl med ett kontorshotell i Södermalm. Ett kontorshotell innebär att flera olika företag kan hyra in sig i en stor kontorslokal. Vanligtvis finns flera olika rum där varje företag har sin verksamhet. Därtill brukar det finnas större sällskapsytor där alla kan vistas. Det finns gott om fördelar med att hyra in sig hos ett kontorshotell på Södermalm, bland annat:

  1. Ni slipper investera i att köpa eget kontor.
  2. Ni kan hyra endast det ni behöver (exempelvis endast ett rum).
  3. Ni får tillgång till fräscha, moderna och fina lokaler som annars hade varit väldigt dyrt att köpa.
  4. Ni får möjlighet att binda värdefulla kontakter med andra företag i samma hotell.

Företag i alla storlekar använder sig av kontorshotell, oavsett om man har 3 eller 400 medarbetare. Men hur fungerar det egentligen att hyra in sig på ett kontorshotell i Södermalm?

Så gör du för att hyra in dig på ett kontorshotell i Södermalm

För att hyra in dig på ett kontorshotell i Södermalm behöver du först hitta något företag som hyr ut. Det finns gott om kontorshotell i Stockholm, både mindre och större och med olika typer av lägen. Det är vanligt att man lägger upp en betalnings- och hyrplan. Till exempel skriver man kontrakt på tre till fem år, man kommer fram till hur många månaders deposition och liknande.

Fördelar med kontorshotell i Södermalm

Ja, det säger sig nästan självt, att ett kontorshotell i Södermalm är riktigt bra. Söder är inte bara en gammal och historisk stadsdel, här finns dessutom otroligt hippa och trendiga butiker, caféer och verksamheter. Att få ha sitt företag mitt där det händer medför många möjligheter. Beroende på vilken sorts kontorshotell i Södermalm det rör sig om kan dessa lokaler erbjuda olika typer av service. Här finns vanligtvis en reception, olika typer av mötesrum, lounge-områden och ofta till och med restaurang och matsal. Att dessutom kunna få träffa andra företag och entreprenörer är ofta tacksamt då man kan bolla idéer över olika organisationer.

Innan ni bestämmer er för vilket kontorshotell ni vill hyra in er hos bör ni gå på flera visningar. Det hålls speciella visningar för den här typen av fastigheter, vilket inte är särskilt konstigt. Ni måste ju se att ni kan trivas i det nya kontoret.


Publicerat

i

av

Etiketter: