Tre anledningar för pennor med tryck

Reklampennan är känd, populär och välanvänd världen över och dom flesta företagare har säkert beställt, eller åtminstone funderat på att göra det någon gång. Att beställa pennor med tryck är inte särskilt svårt men det finns faktiskt anledning att tänka till innan man gör det. Nedan kan du läsa om vilka dessa anledningar är.

Miljön

Pennor kan vara riktiga miljöbovar, både på grund av att dom ofta är gjorda i plast eller andra mindre miljövänliga material men också för att dom tillverkas i enorma antal. Här kan man snacka om massproduktion och det finns verkligen anledning att försöka tänka på miljön när man ska beställa pennor med tryck. Det finns leverantörer som gjort detta till sin affärsidé – att just leverera mer miljövänliga pennor. I utbudet kan man hitta bland annat:

  • Pennor gjorda av trä
  • Pennor gjorda av återvunnet material, till exempel papper
  • Pennor gjorda av bioplast
  • Pennor gjorda av bambu

Det finns alltså mycket att välja bland även om man väljer en miljövänlig penna och förutom att det finns olika material finns olika typer av pennor i olika färger och former!

Priset

Den som planerar att beställa pennor med tryck tänker sig säkert ett ungefärligt pris för vad kalaset får kosta. Kanske planerar du att beställa ett visst antal pennor till ett visst pris – men tänk på att ju fler du beställer desto billigare kan styckpriset bli. Detta kan såklart skilja sig mellan olika leverantörer men det är värt att kolla efter, och då beställa ett större antal på en och samma gång, istället för att behöva göra en ny beställning igen om ett halvår. Tänk på att pennor med tryck är populära, så dom kommer säkerligen gå åt! Även detta är bra ur miljösynpunkt, då man minskar antalet leveranser.

Välj kvalitet när du ska beställa pennor med tryck

Den tredje anledningen till att det är klokt att tänka till innan man ska beställa pennor med tryck är kvaliteten. Visst finns mycket som är billigare än annat under kategorin pennor men det är ofta värt att välja bättre kvalitet även om det blir lite dyrare. Ju längre pennorna håller, desto mer kommer dom användas och det ger dig bättre reklam under en längre tid! Bra för dig, bra för plånboken och återigen bra för miljön.


Publicerat

i

av

Etiketter: